Jon

Dekzeilen voor een goede bescherming van uw tender sloep, of andere boot tegen de zon, water en stof. U kunt ervoor kiezen ook uw zwem plateau af te dekken met onze afdekzeilen. Onze zeilmaker maakt afdekzeilen voor elk type boot, de installatie maakt het zeil op maat voor uw specifieke boot. Dit dekzeil is onder andere geschikt voor tender sloepen van de volgende merken: Intender, Corsiva, Krijgsman, Prins, Waterspoor, Cooper, Sloep, Stout, Oudhuijzer, Admiral, topcraft en Riga


Meer weten over de open boot of hoe deze website werkt? Kijk dan hierIn de bovenstaande pagina kunt u verschillende open boten zien. Kies de open boot die het meest op die van u lijkt. Hierna komt u op de configuratie pagina, hier kunt u aangeven wat uw wensen zijn omtrent het afdekzeil. Op de product pagina, die daarna komt, kunt u nog veel meer aangeven over uw boot. Denk aan de lengte, breedte, type of merk.
TIP: Wanneer u vragen heeft over de product pagina, ga dan met uw muis over het oranje rondje met vraagteken erin of klik op 'Meer informatie'. Hiernaast het oranje rondje waar je meer informatie kunt zien. vraagteken voor meer informatie


Kies op deze pagina welk type open boot u heeft. Wij hebben ervaring met veel verschillende merken open boten. Denk bijvoorbeeld aan Centaur, Valk, Bm, Laser, Arrow, Damarin, Flying arrow, Flying Arrow, Randmeer, Centaur, Valk, Bm, Laser, Arrow, Damarin, Flying arrow, Flying Arrow, Randmeer, Antaris, Bayliner, Bennington, Boston Whaler, Chris Craft, Columbus, Crescent, Diva, Dragon Marine, Elan, Escape, Galeon, Goldfish, Greensilver, Intender, Jan Van Gent, Jeanneau, Kaaglifeboat, Lago Amore, Liberty, Memken Maritiem, Monterey, Noordkaper, Pedrizzini, Pioner, Polar, Pura Vida, Princess, Pro Line, Quicksilver, Raider, Rena, Rhea, Riva, Reinell, Ryds, Sea Ray, Serious Yachts, Starcraft, Stormer, Terhi, Texas, Topcraft, Triton, Van Wijk, Verano, Walker Bay, With, Worker, Yamarin en Zodiac, .


Voor al deze open boten hebben wij verschillend afdekzeilen. Wanneer u op de configuratie pagina bent kunt u kiezen tussen staande of schuine stokken op uw afdekzeil. Door op 'meer informatie' te klikken, ziet u het verschil. Het voordeel van onze zeilen voor sloepen is dat u het zelf kunt installeren. Hiermee bespaard u natuurlijk geld. Natuurlijk kunt u de installatie overlaten aan onze gecertificeerde installateurs. Wij zorgen, samen met deze installateurs, ervoor dat uw dekzeil geheel op maat wordt gemaakt. U kunt het dekzeil al binnen 2 weken op de boot hebben staan!

Wanneer u speciale wensen heeft, neem dan vooral contact met ons op. U kunt ons bellen op 023 521 9692 of u kunt mailen naar info@bootzeil.nlDe aluminium Jon is een heerlijke boot voor de pleziervaart. Deze boot is zeer stabiel op het water en vooral geschikt om met rustig weer te varen. Zowel in de zomer als in de winter wilt u natuurlijk wel dat deze goed afgesloten is. En daarvoor is een dekzeil van Bootzeil de perfecte oplossing.


Winter en zomer


De kwaliteit van ons dekzeil is prima geschikt om zowel in de winter als in de zomer uw boot af te dekken. Het zeil is licht van gewicht en zeer makkelijk op en af te zetten. Doordat we niet met een lange horizontale draagbalk werken is het pakket ook zeer handzaam en ook eenvoudig op te bergen. Het zeil wordt zowel aan de voorzijde als de achterzijde met een elastiek aan een kikker of een vlaggenmast wordt gespannen, hierdoor wordt hij over de hele nok strakgespannen. Het zeil kan daardoor ook niet inzakken.


Spanfix en gewichtszakjes


Als u niet wilt boren in de boot dan raden we u aan te werken met een spanfix en gewichtszakjes. U gebruikt dan een lijn met gesp rondom om zo het zeil onder de bootrand te spannen. Belangrijk hiervoor is wel dat uw boot een uitgesproken stootrand heeft, omdat het koord dan goed achter de hoeken kan blijven haken. Middels een spanband kunt u het doek dan strak trekken. Bij levering van de Spanfix worden altijd gewichtszakjes meegeleverd. Deze zorgen ervoor dat het zeil mooi laag blijft en dat het zeil niet kan opwaaien. Deze optie is enkel mogelijk voor boten van maximaal 6, 5 meter. Is uw boot groter dan raden wij u aan om toch te kiezen voor bevestigingsknoppen. Kijk voor alle opties op onze site.


Zelf doen of laten doen


Voor welke constructie u ook precies kiest kunt u aangeven of u de plaatsing zelf doet. Een goede handleiding wordt daarvoor uiteraard meegeleverd. Wilt u dat wij het doen? Geen probleem natuurlijk. We maken dan een afspraak wanneer het u schikt en onze gecertificeerde installateurs komen dan bij u langs. Deze optie kunt u ook bij het bestellen aangeven.


sloep-dekzeil


spanfix


sloep-dekzeil