Camping

Kies uw model Camping

Meer weten over de hoezen voor strandtenten, strandpaviljoens of hoe deze website werkt? Kijk dan hier

In de bovenstaande pagina kunt u verschillende afdek oplossingen / hoezen vinden. Kies de hoes die u het meest aanspreekt. Hierna komt u op de productpagina, hier kunt u aangeven wat uw wensen zijn omtrent het afdekzeil. Hier kunt u verschillende dingen aangeven omtrent uw hoes. Denk bijvoorbeeld aan het type doek of zeil of de afwerking van de hoes.
TIP: Wanneer u vragen heeft over de product pagina, ga dan met uw muis over het oranje rondje met vraagteken erin of klik op 'Meer informatie'. Hiernaast het oranje rondje waar je meer informatie kunt zien. vraagteken voor meer informatie

Bootzeil biedt allerlei zeilmakers oplossingen voor de vele campings in Nederland en Belgie. Wij kunnen reparaties uitvoeren aan tenten, ritsen, of bestaand textiel waterdicht maken. Wij zorgen voor comfortabele schaduw plekken zonder last van de zon, met onze zonnedoeken en schaduwdoeken. Wij zorgen natuurlijk ook voor de bescherming voor al uw producten. Zo maken wij hoezen 100% op maat voor u en voor uw camping gasten. Wanneer u een reparatie wenst, een raam wilt laten vervangen, een rits wilt laten repareren dan halen wij de beschadigde tent bij u op en repareren deze binnen 5 werkdagen. Wij sturen deze vervolgens weer per post naar u op. Zo kost het u niet veel tijd en kunt u uw gasten optimaal bedienen.

-Bescherming nodig voor picknicktafels? Geen probleem.
-Een scheur in uw luifel? Zo gemaakt.
-Een hoes nodig voor een trampoline? Binnen 5 werkdagen gerepareerd!

Door onze jarenlange ervaring is het mogelijk u zo goed mogelijk tegemoet te komen in uw wensen. Grote of kleine bestellingen, reparaties, textiel waterdicht maken, hoezen vervangen, wij staan voor uw klaar!

Bel ons 0031 (0)23 521 96 92
Wij streven naar een langdurige duurzame relatie met campings, wordt eenvoudig dealer en koop onze diensten met korting bij ons in. Wij zijn dé zeilmaker bij u op de camping.