Dekzeil Antaris SEVENTY7 CABIN

  • Geplaatst op
  • Door Patrick
Dekzeil Antaris SEVENTY7 CABIN

Overzicht dekzeilen voor Antaris SEVENTY7 CABIN

Dekzeil Antaris

Overzicht dekzeilen voor Antaris SEVENTY7 CABIN

banner bootzeil


Dit is een bijdrage van Patrick

De dekzeilen die ik in dit blog beschrijf hebben de laatste ontwikkeling ShapeX technologie. Het doek is van de hoogste kwaliteit Duits Endurance+ 7-laags pvc, of de lichte en sterke Endurance met 4 lagen. De ontwerpen zijn ontwikkeld en geproduceerd in Nederland.


Welk dekzeil voor welk type Antaris?

Antaris als merk is bij ons al 10 jaar bekend, Ik heb zelf al op meer Antaris boten gestaan dan ik me kan herinneren.

Beste dekzeil ter wereld voor Antaris SEVENTY7 CABIN

• Prijs vanaf €749 inclusief btw
• Levertijd: 5 dagen! exclusief verzendtijd
• U kunt deze hier bekijken

ShapeX

De dekzeilen voor Antaris zijn al verkrijgbaar vanaf €749. De vraag die ik vaak van klanten krijg: Hoe kan dit? Jullie zeggen: dit zijn de beste dekzeilen ter wereld, maar dat kan toch niet voor deze prijs? Ik zeg dan: Dat komt door ShapeX! Met deze technologie bespaart u ongelooflijk veel tijd, geld en onderhoudskosten.


ShapeX = afstellen doet u zelf

Het dekzeil met ShapeX technologie stelt u zelf af op uw boot. Het zeil is al ‘klaar’ voor uw boot. U doet het laatste afstel werk zelf. Dit heeft grote voordelen:
• Het scheelt u 70% van de normale kosten
• U kunt het zeil zelf op uw wensen aanpassen
• De levertijd is slechts 5 werkdagen
• U leert weer wat :)


Endurance+ doek voldoet aan de hoogste eisen

DIN & ISO getest, 2076, 12127, 2286-2 1421-1, 53363, 533359, 1876-1, 75200, IVK3.15. (DIN: Deutsche Industry Norm)


winkelmand

Daarnaast heeft Bootzeil nog verschillende extra opties voor dit dekzeil

opties speedboot

Afstel service wereldwijd

Voor uw Antaris SEVENTY7 CABIN hebben we een Engelstalige installatiehandleiding ontwikkeld. Het afstellen voor een compleet maatdekzeil voor de Antaris SEVENTY7 CABIN duurt circa 5 uur. Het beste is het om een dag met redelijk droog weer te kiezen en niet te veel wind.


Wilt u het afstellen niet zelf doen?

Wij adviseren dan de klus te laten uitbesteden aan een handige allround vakman. Bijvoorbeeld een loodgieter, een timmerman of een elektricien. Schilders zijn ook handig. Ook hebben we goede ervaringen met handige studenten. U kunt bijvoorbeeld bij de jachthaven vragen of ze een handige allround vakman kennen. Kennis van boten of zeilen maken is niet nodig.


Schakel een student in

Ik heb Daan, een 22-jarige student die veelal wordt ingeschakeld door onze klanten gevraagd hoe moeilijk het is: “Laatst heb ik een kledingkast van IKEA voor mijn moeder in elkaar gezet, dat koste me meer tijd en was zeker net zo lastig!’


Nog een tip

Op ‘vraag en aanbod’ websites als marktplaats en tweedehands.be zetten onze klanten ook vaak een oproep. Reken dan wel op uurtarieven van €30 tot €50,-. Echter: U kunt het ook overlaten aan een buurjongen of neefje. Wellicht is het gezellig om het samen te doen. Vele handen maken licht werk.Ook geschikt voor snelle visboten zoals hieronder de Alumacraft. Uiteraard ookgeschikt voor soortgelijke modellen als: Lund, Alumacraft, Monark, Marcraft en Tomasco. HEt zeil is zo ontworpen dat deze op alle sport boten gemaakt kan worden. Andere merken boten die ook zonder problemen afgedekt kunnen worden met een afdekzeil of bache zijn: Raider, Quicksilver, Zodiac, Linder, Monark, G3, Starweld, Verano, Sylvan, Smokercraft, Tinn-Silver, Arvor en Warrior.

alumacraft bache af dekzeil

Hieronder ziet u een console boot met een console aan de struurboord zijde. Een dergelijke console is voordit zeil geen enkel probleem. Het dekzeil is ontworpen voor de sportieve boot typen zoals o.a.: RIB boten, Console boten, Speedboten en andere sportieve modellen.

 

Shape x sport voorkant

Dit dekzeil is voor de grote en de kleine modellen boten geschikt. hieronder ziet u een kleine speedkruiser met kajuit.

dekzeil speedboot

Hieronder ziet u een foto van de ShapeX Sport op een Bayliner. Het zeil wordt door ondersteund zodat er nooit een waterzak kan ontstaan

speedboot trailer af dekzeil

 

speedboot dekzeil water en trailer