Bootzeil verkozen tot beste onderneming Noord-Holland

  • Geplaatst op
  • Door admin admin
Bootzeil verkozen tot beste onderneming Noord-Holland

Meer informatie over de overwinning van Bootzeil als MKB-klein van de ondernemingsverkiezing Noord-Holland.

Zeilmakerij wint ondernemersprijs OVNH

Haarlem, 20170524 -- Juichend het podium op, blijdschap voor Bootzeil in Theater De philharmonie in Haarlem, vorige week woensdag tijdens op de 11e editie van de MKB ondernemersverkiezingen Noord-Holland.

Het avondvullende programma, met gastheer Rens de Jong, bekend van BNR en RTL-Z en onder andere de partners ABN AMBRO, provincie Noord-Holland, MKB Noord-Holland, Delta Lloyd en Randstad, was een spannend strijd om de titels binnen de categorieën MKB klein, midden en groot.

De onderscheiding voor MKB klein gaat naar de afdekoplossingen van Bootzeil International uit Haarlem. Maar liefst 3000 bedrijven, dertig finalisten en 15.000 stemmen in totaal, in de strijd voor de titel beste onderneming van 2016/2017 Noord-Holland. De andere winnaars zijn Dopper en Loogman Groep. De schoenenwinkel Van Schijndel heeft de publieksprijs gewonnen.

De onderscheidende factor is belangrijk voor het winnen van de prijs. Innovatie, personeel, milieu en ambitie: Bootzeil werd hierom geprezen door de tienkoppige jury. Bootzeil maakt maatwerk dat via de website makkelijk te bestellen is. Uniek in Europa, aldus de Jury. Niet alleen voor boten, maar ook voor buitenkeukens, lounge banken, jacuzzi's en vele andere producten kunnen worden beschermt tegen invloeden van buitenaf. 

Over de OVNH
De titel ‘Beste Onderneming van Noord-Holland’ is dé erkenning voor ondernemerschap in de provincie en omvat tevens een prijzenpakket ter waarde van € 5.000.

In 2016/2017 vindt de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland voor de elfde keer plaats. Het is een belangrijk en breed gedragen initiatief om waardering voor ondernemingen in de provincie uit te spreken. Ondernemers zijn immers de drijvende kracht van de economie in Noord-Holland. www.ovnh.nl

Over Bootzeil
Bootzeil is ontstaan door een flinke dosis wilskracht en innovatie. Bij Bootzeil houden wij van uitdagingen en daarom vinden wij het erg leuk om iets complex te ontwerpen. Disruptief in onze markt, ontvrichten wij de zeilmaker wereld. Een dekzeil voor een boot of een hoes voor uw tuinbank krijgt het ontzettend te verduren in de buitenlucht. Het mooi houden van uw spullen is onze uitdaging. Wij richten ons op het bereikbaar maken van elk maatdoek zodat uw boot, tuinset, BBQ, DJ set of wat dan ook in topconditie blijft. Ons doel: Iedereen in de wereld een canvas product op maat.

Bedankt voor de steun en de positieve feedback die Bootzeil heeft ontvangen! Zonder u zouden wij het niet hebben gered.

www.bootzeil.nl