Bootzeil winter terras

  • Geplaatst op
  • Door Bootzeil International
Bootzeil winter terras

’Aan een koud terras heb je niks!’

Een knusse sfeer creëren in de koude tijden van het jaar. De terras verwarming doet een hoop goed, maar met een klein zuchtje wind waait de warme lucht zo het terras af. Bootzeil kan elk terras afschermen met verschillende soort stof inclusief ramen voor voldoende licht en uitzicht.

horecazeil
 
 
Wij zullen u uitleggen waarom het de investering waard is. Het zal u versteld staan dat de winst alleen maar kan stijgen met een verwarmd en luxe terras.

Terras verwarmer

Een terras zonder verwarming is niet toegankelijk in de winter maanden. Terrasverwarming zorgt voor een constante aangename temperatuur, mits er geen wind staat op het terras! Het kan soms wel 10 graden schelen met de buitentemperatuur, maar als er ook maar een beetje wind staat ben je alle warmte zo kwijt. 

Luxe en kwaliteit

Bootzeil kan verschillende soorten stof leveren. De keuze voor het afschermen van een terras gaat vaak uit naar zwart acryl. Dit doek is UV bestendig en 100% waterdicht. Ook de optie om ogen aan het doek te monteren om zo te verbinden met de omgeving of andere delen doek.
Alle doeken van Bootzeil zijn waterdicht en gemakkelijk schoon te houden. 
 horecazeil2

Gemak
Kleuren voor acryl doek
Bootzeil komt bij u op het terras de maten opnemen. U hoeft zelf alleen uw wensen door te geven. De offerte zal worden gemaakt. Na het akkoord gaan zullen wij ook de installatie op ons nemen. Zodra de installatie klaar is, kan het doek elke dag gemakkelijk worden opgehangen en afgehaald worden.
horecazeil3
 

Conclusie

Klanten gaan niet op een terras zitten als het te koud is op het terras.
Terras verwarming werkt niet als er wind staat.
Zeilen van Bootzeil houden de warmte op het terras.
Het terras zal meer klanten aantrekken en de winst zal stijgen.
Is dit ook geschikt voor uw terras? Heeft u nog vragen? Klik hier voor meer informatie of kom gezellig langs in Amsterdam Bilderdijkstraat 200 of mail ons met uw vragen naar [email protected]