Bootzeil reviews

  • Geplaatst op
  • Door anouk pronk
Bootzeil reviews

Bootzeil reviews


Service is voor Bootzeil erg belangrijk. U kunt ons daarom ook altijd goed bereiken via mail of telefoon. Wij staan altijd voor u klaar. Het is voor ons erg leuk om dit terug te lezen in onze reviews.

Bootzeil reviews

Service is voor Bootzeil erg belangrijk. U kunt ons daarom ook altijd goed bereiken via mail of telefoon. Wij staan altijd voor u klaar. Het is voor ons erg leuk om dit terug te lezen in onze reviews.

Lees hieronder de reviews over Bootzeil. Wilt u zelf een review schrijven? Laat deze dan hier achter.

15-05 door Joost Hendriks

Goede service en telefonisch duidelijke uitleg. Weinig bedrijven bellen nog goed hun klandici na! Klein probleempje met de levering, maar dit werd kosteloos en snel gefixt. Ben erg tevreden!

08-12 door Dre

Ben een lange tijd op zoek geweest naar een zeil voor mijn sloep. Nadat kennissen mij vertelde over de goede ervaringen met Bootzeil besloot ik het erop te wagen. Een uitstekend product met de bijbehorende service. Gister gebeld voor een afspraak en vanmorgen geïnstalleerd. Mijn sloep is klaar voor de winter! Dikke 5 sterren!

23-10 door henk wils

Zeer tevreden over de service en het bootzeil dat gemonteerd is. Dit bedrijf ga ik zeker aanbevelen aan vrienden en bekenden.

23-10 door Frans ten hoef

Ik ben uitermate content met het dekzeil dat ik vorig jaar bij Bootzeil heb aangeschaft. Dit jaar nog even langs geweest voor een nieuw flapje. deze kreeg ik gewoon kosteloos mee! goede service!

03-09 door Chantal

Ik zocht een bootzeil voor mijn grachtenvlet in Amsterdam ligt bijna op elke boot een zeil van Bootzeil vandaar dat ik dit avontuur aanging. Ik heb zelf nog nooit een dekzeil geïnstalleerd dus ik heb gevraagd of ze een installateur konden langs sturen, die zelfde middag nog hebben zij het zeil keurig op de boot gemonteerd, een erg makkelijk systeem blijkt nu! Vandaar dat ik dit toch een positieve review waard vind! Goed gedaan Bootzeil!

review blog bootzeil

03-09 door Sandra

Heb een op maat gemaakte hoes besteld voor mijn tuinmeubelen. Zelf de maten opgemeten en het past perfect. Ik ben zeer tevreden over de professionaliteit en vriendelijkheid van de medewerkers. De kwaliteit van het zeil is goed en kom zeker terug!

02-07 door Ronald

Eergisteren het dekzeil besteld, gisteren ontvangen, en vandaag geïnstalleerd, het was even uitvogelen hoe het zeil erop moest, maar de duidelijke instructies en de filmpjes op youtube zijn erg duidelijk en hebben ervoor gezorgd dat het zeil er nu mooi en strak op staat. Top Bootzeil! ik ben er nu al blij mee.

13-03 door Simon

Ik heb een bootzeil gekocht voor mijn sloep, ik ben lang op zoek geweest maar kwam elke keer bij Bootzeil uit. Ik zag een beetje op tegen de installatie omdat ik niet zo handig ben maar ik moet zeggen het viel me alles mee. erg duidelijke instructies en ook telefonisch heeft een jongen van bootzeil mij goed geholpen. een erg makkelijk systeem en nu 4 maanden later ben ik nog steeds zeer tevreden.

18-05 door Marlies

Na goed advies te hebben gekregen en veel van mijn vragen via de telefoon beantwoord een dekzeil besteld. Ik had mijn dekzeil binnen 2 dagen in huis nadat ik bestelde. Na een beetje uitvogelen heb ik het zeil in ongeveer 4 uurtjes op mijn boot geïnstalleerd. Eindelijk niet meer Hozen! Dank je Bootzeil, en nog betaalbaar ook!

05-06 door Schot

Erg goed! De prijs is zeer gunstig en ook de materialen zijn erg goed. Ik heb mijn zeil nu al 3 jaar en hij is nog steeds erg mooi en sterk. ik denk dat hij nog wel 5 jaar mee gaat. Ook ben ik erg goed geholpen door de vriendelijke medewerkers van Bootzeil + snelle levertijd + goede service + vriendelijk personeel + sterk zeildoek!