De strandtent mag weer open

  • Geplaatst op
  • Door Anita Kwakman
De strandtent mag weer open

We gaan de goede kant op, de strandtenten worden volop gebouwd en gooien hun deuren weer open. Nu nog heerlijk om bij een fris windje snel een kop koffie te gaan drinken maar binnenkort wordt het genieten op de terrassen van de zon.
Als de zon erg fel schijnt is het natuurlijk mogelijk dat de parasols uit worden gezet of dat men onder een overkapping kan zitten voor een stukje schaduw. Maar denk ook eens aan een zonnedoek. Een prachtig overkoepelend doek wat niet alleen de nodige schaduw brengt maar ook een stuk sfeer. En dat is toch ook niet onbelangrijk…

We gaan de goede kant op, de strandtenten worden volop gebouwd en gooien hun deuren weer open. Nu nog heerlijk om bij een fris windje snel een kop koffie te gaan drinken maar binnenkort wordt het genieten op de terrassen van de zon. Als de zon erg fel schijnt is het natuurlijk mogelijk dat de parasols uit worden gezet of dat men onder een overkapping kan zitten voor een stukje schaduw. Maar denk ook eens aan een zonnedoek. Een prachtig overkoepelend doek wat niet alleen de nodige schaduw brengt maar ook een stuk sfeer. En dat is toch ook niet onbelangrijk…

Met de hand

De zonnedoeken worden in onze werkplaats in Haarlem met de hand gemaakt. Op basis van de prijzen die u ons doorgeeft produceren wij een doek van hoogwaardige Nederlandse kwaliteit wat wel tot 86% van de UV-straling tegenhoudt. Een zonnedoek waar u langer plezier van heeft dan die van een mindere kwaliteit. In Europe zijn wij de grootste leverancier van zonnedoeken op maat.

Verschillende maten

Omdat de doeken op maat worden gemaakt zijn alle gewenste formaten mogelijk. Via onze site wordt precies aangegeven wat u moet opmeten en hoeveel speling er nodig is. Wij doen vervolgens de rest. En dat binnen vijf werkdagen en voor concurrerende prijzen. Zo makkelijk kunt u het nergens vinden.

Met ogen geleverd

Wij leveren de zonnedoeken altijd met ogen in de hoeken. Deze ogen zijn van RVS met een diameter van 1,5 cm.

Ook uw terrasmeubilair

Een zonnedoek is natuurlijk heel sfeervol en handig. Maar heeft u er ook wel eens over nagedacht om ook uw terrasmeubilair, of BBQ of buitenkeuken te beschermen. Zo gaat het langer mee en blijft het schoon. Check eens op onze site voor alle mogelijkheden.

schaduwdoek-op-maat