De tent is er weer klaar voor

  • Geplaatst op
  • Door Anita Kwakman
De tent is er weer klaar voor

Langzamerhand gaan we weer richting het voorjaar en wellicht gaat u in de meivakantie alweer kamperen. Heerlijk naar buiten, de natuur in. Weet u nog hoe de tent was toen u deze voor het laatst heeft opgeborgen. Was hij schoon en zonder scheuren? Prima dus. Maar misschien was er juist wel een rits kapot, zat er een scheur bij een raampje of was de tent toch wel erg vies. Denk dan eens aan een reparatiebeurt voor uw tent. Dan kan hij het hele seizoen weer prima mee.

De tent is er weer klaar voor Langzamerhand gaan we weer richting het voorjaar en wellicht gaat u in de meivakantie alweer kamperen. Heerlijk naar buiten, de natuur in. Weet u nog hoe de tent was toen u deze voor het laatst heeft opgeborgen. Was hij schoon en zonder scheuren? Prima dus. Maar misschien was er juist wel een rits kapot, zat er een scheur bij een raampje of was de tent toch wel erg vies. Denk dan eens aan een reparatiebeurt voor uw tent. Dan kan hij het hele seizoen weer prima mee.

Haal ‘m uit de opslag

Dan is nu hét beste moment om de tent even op te snorren en naar ons toe te sturen. Wij zorgen er dan voor dat hij weer tiptop in orde is. Op onze site kunt u aangeven wat u precies gerepareerd wilt hebben. Nokken vervangen, rits vervangen of repareren, ruit vervangen of alle stiknaden opnieuw doorstikken. Het kan allemaal én binnen vijf werkdagen. De tent is dan weer zo goed als nieuw. En met twee jaar garantie.

Eigen werkplaats

Bij Bootzeil hebben wij een eigen werkplaats waar we met de hoogst kwalitatieve materialen werken. Ook handig is dat wij alle materialen op voorraad hebben zodat we de reparaties snel en vakkundig kunnen doen.

Service

U kunt de tent bij ons in Haarlem komen afleveren en na afloop weer ophalen. Maar uiteraard kunt u er ook een pakketje van maken en dit met de post sturen. Na de reparatie sturen wij de tent dan weer gewoon naar u toe. Bij het bestellen kunt u dit eenvoudig aangeven.

tent-reparaties

doorstikken-tent

doorstikken-bootzeil-tent