Perfect dekzeil op maat voor uw tendersloep.

  • Geplaatst op
  • Door Anita Kwakman
Perfect dekzeil op maat voor uw tendersloep.

Hij heeft de ideale combinatie; de tendersloep. Een sloep die de laatste jaren steeds populairder wordt. En dat is ook niet gek omdat hij de uitstraling heeft van de klassieke open sloep maar waar je tegelijkertijd snel en sportief mee kunt varen. The best of both zullen we maar zeggen.
Belangrijk met een open sloep is natuurlijk ook de bescherming tegen regen en andere weersinvloeden.

Hij heeft de ideale combinatie; de tendersloep. Een sloep die de laatste jaren steeds populairder wordt. En dat is ook niet gek omdat hij de uitstraling heeft van de klassieke open sloep maar waar je tegelijkertijd snel en sportief mee kunt varen. The best of both zullen we maar zeggen. Belangrijk met een open sloep is natuurlijk ook de bescherming tegen regen en andere weersinvloeden.

Dekzeil op maat

Bij Bootzeil leveren wij dekzeilen op maat, zodat deze perfect aansluit op uw eigen tendersloep. Simpel een kwestie van de juiste maten invoeren, de keuzes bepalen en wat foto’s meesturen.

En uiteraard heeft u daarin ook een aantal keuzes: wel of niet het plateau erbij laten afdekken, de materiaalkeuze en de kleur, met of zonder bevestigingsmaterialen, de installatie zelf doen of door ons laten uitvoeren.

Installatie

De installatie is voor iedereen eigenlijk simpel zelf te doen. U krijgt daarvoor een heldere instructie met video. Maar mocht u daar toch tegenop zien, dan kunnen wij uiteraard de installatie ook voor u verzorgen. U vindt de keuze terug via onze bestelpagina.

Tendersloepen

Het dekzeil op maat is geschikt voor alle typen Tendersloepen; zoals de Corsiva 590, 600, 690, 700, Maril 795, Pura Vida 700, Waterspoor 707, 711, 808 en de A-serie, VanVossen Tender 600 FB, 600, 660-, 700, 777, 850-, 1000 Cabin, 700 TB, 850 TB, GS Tender 890, Krafter 27, Enkhuizen 580, 630, 744, Brandkuip 730, 880.