Gek op creativiteit

  • Geplaatst op
  • Door Anita Kwakman
Gek op creativiteit

Bij Bootzeil houden wij van creativiteit. Het staat bij ons aan de basis van het bedrijf en het is voor ons ongelooflijk belangrijk voor een goede spirit. En dat betekent dat wij dus ook altijd open staan voor nieuwe ideeën en wensen. Heeft u dus een doek of hoes nodig voor, nou ja, wat dan ook, neem vooral even contact met ons op via 023 521 96 92. Wij gaan elke uitdaging met enorm veel enthousiasme aan.

Bij Bootzeil houden wij van creativiteit. Het staat bij ons aan de basis van het bedrijf en het is voor ons ongelooflijk belangrijk voor een goede spirit. En dat betekent dat wij dus ook altijd open staan voor nieuwe ideeën en wensen. Heeft u dus een doek of hoes nodig voor, nou ja, wat dan ook, ga dan naar onze website of neem direct contact met ons op via 023 521 96 92. Wij gaan elke uitdaging met enorm veel enthousiasme aan.

Eigenlijk heel simpel

En eigenlijk is het heel simpel. In vier stappen kunt u uw eigen ontwerp doorgeven en bestellen via onze site. En hoe complex het ontwerp ook is, wij kunnen het voor u maken.

Stap 1: download het formulier ‘creëer uw eigen ontwerp’

Stap 2: stuur de tekening naar ons toe

Stap 3: wij controleren de tekening en sturen u een offerte op maat.

Stap 4: na uw betaling wordt de productie gestart. Binnen ca. 6 werkdagen heeft u dan het product in huis.

Only the best

Wij werken met de beste duurzame materialen en daar is nog ook nog diverse keus in. Afhankelijk van de toepassing van uw ontwerp zullen wij u adviseren welk materiaal u het beste kunt gebruiken. Twijfelt u over de keuze van het materiaal en de juiste kleur, vraag dan vooral even een sample bij ons op. Dan kunt u hier nog even rustig naar kijken.

Echt Nederlands

Wij hebben onze werkplaats in Haarlem. Daar wordt ook alles gemaakt. Echt Nederlands fabricaat dus. Wist u trouwens ook dat wij in de Benelux de grootste leverancier zijn van alle mogelijke dekzeilen. Snel én betaalbaar. Wilt u eens een kijkje komen nemen en eventuele wensen bespreken dan bent u uiteraard ook welkom. Wij zijn gevestigd op de Ingenieur Lelyweg 44 in Haarlem.

eigen-ontwerp

handleiding