Maak uw zomervakantie compleet met een schaduwplek en harmonicadoek in de tuin.

Maak uw zomervakantie compleet met een schaduwplek en harmonicadoek in de tuin.

 

 

Deze zomer kiezen veel Nederlanders er voor om de zomer thuis door te brengen. Doordat veel mensen wekenlang aan huis gekluisterd waren door de corona maatregelen zijn er veel tuinen opgeknapt en hebben tuincentra het enorm druk gehad. Nu is de tijd aangebroken om van die prachtig opgeknapte tuin te genieten!

Kiest u er voor om niet op vakantie te gaan, maar wilt u wel een heerlijk vakantiegevoel aan huis beleven dit jaar? Dan is een harmonica schaduwdoek een must om uw tuin helemaal af te maken.

 

Een harmonicadoek is dé oplossing voor Nederlandse zomers.

Als u een tuin heeft dan weet u hoe fijn het is om hierin te vertoeven. Met name in het voorjaar en in de zomer is het heerlijk om veel buiten te zijn. Helaas is er over het weer in Nederland altijd wel iets te klagen, eigenlijk is het nooit goed. Ook in de zomer is alles mogelijk: regenachtige dagen of hittegolven met veel zonneschijn. Het is dan ook heerlijk om een plek in de tuin te creëren die u bij veel verschillende weersomstandigheden kunt gebruiken. Een harmonicadoek biedt hier de ideale oplossing voor. Wilt u niet naar binnen vluchten voor een regenbuitje? Schuif dan eenvoudig het doek uit zodat u toch heerlijk beschermd en knus buiten kunt zitten. Schijnt de zon volop maar wilt u ondanks te warmte toch kunnen genieten van uw tuin, dan is het ook heerlijk om even uit de zon te kunnen en onder het schaduwdoek te zitten.

 

Stijlvol en praktisch beschermd tegen de zon

Het is voor iedere tuin belangrijk om een schaduwplek te hebben waar u zich terug kunt trekken in de zomer. Het liefst een plek die niet alleen beschermt tegen de zon, maar er ook nog gezellig en stijlvol uitziet. Vaak wordt het eerst gedacht aan een zonnescherm of parasol, maar dit zijn niet altijd de beste oplossingen. Een zonnescherm is een relatief dure oplossing en bij het gebruik van een parasol staat er altijd een parasol voet in de weg. Een uitschuifbaar harmonicadoek is biedt het beste van beide: sfeervol, praktisch, eenvoudig in gebruik en creëert een heerlijke schaduwplek in uw tuin. Met een harmonicadoek wordt u terras tegelijkertijd beschermt tegen vuil zoals bladeren en vogelpoep.

 

Harmonicadoeken en schaduwdoeken op maat

Bent u ook enthousiast geworden? Wij maken voor u graag een harmonicadoek op maat van de allerbeste kwaliteit. Er wordt bij ons enkel met de beste materialen gewerkt. Onze doeken houden 86% van het UV licht tegen en zijn eenvoudig zelf te installeren. U kunt kiezen uit diverse kleuren en materialen. We hebben zowel waterdichte doeken als waterdoorlatende harmonicadoeken. Kortom, u kunt uw doek volledig naar wens laten maken door onze ervaren experts.

 

Bestel op tijd

Wilt u uw tuin ook voorzien van een harmonicadoek van de beste kwaliteit? Wacht niet te lang met uw bestelling want we ervaren op dit moment enorme drukte omdat veel mensen deze zomer willen genieten van een gezellige schaduwplek. De hoeveelheid aanvragen zijn enorm toegenomen waardoor we op drukke dagen telefonisch helaas minder goed bereikbaar zijn. Onze oprechte excuses daarvoor en uiteraard is het altijd mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected].

 

Contact Bootzeil

Ingenieur Lelyweg 44
2031 CD Haarlem
Tel: + 31 (0)23 521 96 92
Web: www.bootzeil.nl

 

Openingstijden:

Ma t/m Vrij: 09.00 tot 17.00 uur

 

Email ons:

Interesse in onze producten:
[email protected]
Email algemeen:
[email protected]