Wat een heerlijke snelheid

  • Geplaatst op
  • Door Anita Kwakman
Wat een heerlijke snelheid

Voor de liefhebber met een passie voor varen… de motorboot. En of u nu kiest voor een klassieker of liever voor een supersnelle speedboot, de power van de motor blijft voelbaar. Wat een heerlijkheid! Voor alle typen motorboot heeft Bootzeil een, op maat gemaakt, dekzeil beschikbaar. Perfect voor een optimale bescherming van uw boot. Dus of u nu een valkvlet, een kajuitboot, een flybridge, motorkruiser, bakdek kruiser of speedcruiser heeft, bij ons kunt u vinden wat u nodig heeft. Kijk vooral even op onze site voor alle mogelijkheden.

Inmeten

Natuurlijk is het mogelijk om zelf de maten door te geven van het gewenste dekzeil. Maar als u dit toch te ingewikkeld vindt of u heeft er simpelweg geen tijd voor dan kunnen wij dat voor u oplossen. Indien u dit wilt dan komen wij langs op een door u gewenst tijdstip, en zal een van onze betrouwbare en ervaren zeilmakers het dekzeil komen opmeten. Onze zeilmakers zijn trouwens allemaal gecertificeerd en opgeleid door Bootzeil. Ook wel handig om te weten is dat het niet per se noodzakelijk is dat u zelf aanwezig bent tijdens het inmeten. Als u ons doorgeeft waar we moeten zijn, dan komt het dik in orde. Ook wel handig; afspraken kunnen eigenlijk altijd binnen twee weken plaatsvinden. U kunt via deze pagina een afspraak inplannen.

Bootzeil Care Service

Onze service kan nog verdergaan. Nadat wij uw dekzeil op maat hebben gemaakt kunnen wij deze ook voor u installeren. Ook weer op een door u gewenst tijdstip. Wij passen de stokken/staanders voor u aan, plaatsen extra bevestigingspunten en dichten zelfs gaatjes of scheuren ter plekke. Onze installateur heeft altijd een noodreparatie/plakzet bij zich zodat we dat ook snel kunnen oplossen. Want een goede service vinden wij erg belangrijk! Kijk hier voor alle mogelijkheden.

Het dekzeil van Bootzeil is geschikt voor onder andere: Aquanaut, Corona, Viknes, Monty, Crown, Holterman, Gruno, Gillissen, Kapa, Zwaankotter, Zarro en nog vele andere merken.

dekzeil-brandsma

dekzeil-motorboot

motorboot-winterdek

 

winter-dekzeil