Service met de hoofdletter S

  • Geplaatst op
  • Door Anita Kwakman
Service met de hoofdletter S

Bij Bootzeil geloven wij in service met een hoofdletter S. We maken het graag makkelijk voor u en waar we kunnen helpen zullen we dat ook zeker niet nalaten.
Onze Service vindt u terug in onze reactiesnelheid op uw berichten, de continue aandacht en innovatieve ontwikkeling van de kwaliteit van onze diensten en producten en het feit dat we u van A tot Z kunnen helpen bij het bepalen van het juiste dekzeil voor uw boot of hoes voor uw tuinmeubelen.

Bij Bootzeil geloven wij in service met een hoofdletter S. We maken het graag makkelijk voor u en waar we kunnen helpen zullen we dat ook zeker niet nalaten. Onze Service vindt u terug in onze reactiesnelheid op uw berichten, de continue aandacht en innovatieve ontwikkeling van de kwaliteit van onze diensten en producten en het feit dat we u van A tot Z kunnen helpen bij het bepalen van het juiste dekzeil voor uw boot of hoes voor uw tuinmeubelen.

We halen het op en brengen het terug

Indien u dit wenst halen wij uw kap of uw tent op voor schoonmaak of andere herstelwerkzaamheden. We kunnen daarin ook nog een stapje verder gaan. Het zeil of de kap kunnen we zelfs van uw boot halen zodat u er geen enkel omkijken naar heeft. Dit doen wij op ieder gewenst moment en adres. Heel simpel een kwestie van afspreken. En na afloop brengen wij het zeil of de kap ook weer terug en kunnen we deze ook weer op uw boot plaatsen. Hoe eenvoudig kan het zijn…

Installatie van uw dekzeil

Onze installateurs helpen u graag met het installeren van uw dekzeil. Wat doen wij, naast het afleveren en plaatsen van uw dekzeil, precies voor u…

- wij passen voor u de stokken of staanders aan

- wij plaatsen extra bevestigingspunten

- wij stellen het zeil (opnieuw) af

- wij dichten gaatjes of scheuren ter plekke.

Of toch liever zelf

Maar natuurlijk kunt u elke mogelijke combi zelf bepalen. U kunt alles zelf brengen, halen en opzetten, geen enkel probleem natuurlijk. Eventueel benodigde handleidingen krijgt u gratis meegeleverd. Uiteindelijk is het zelf doen wel de meest goedkope manier. Maar ook combi’s zijn dus mogelijk; zelf brengen maar wel ervoor kiezen dat wij het zeil afleveren en ook opzetten. Of zelf brengen en dat wij vervolgens de kap met de post retour sturen. Kijk vooral even op onze site om te bepalen wat voor u het beste werkt.

bootzeil-voorkant-pand

tegeltjes