Uw tent weer gemaakt

  • Geplaatst op
  • Door Anita Kwakman
Uw tent weer gemaakt

U gaat bijna op vakantie of wilt de tent juist opruimen voor de winter en u komt erachter dat er een scheur zit in uw tent. Dat is vervelend en moet uiteraard weer netjes worden gemaakt. Maar dat is een klusje die je niet zo snel zelf doet.
Bij Bootzeil repareren wij ook tenten zodat ze weer als nieuw zijn.

U gaat bijna op vakantie of wilt de tent juist opruimen voor de winter en u komt erachter dat er een scheur zit in uw tent. Dat is vervelend en moet uiteraard weer netjes worden gemaakt.

Maar dat is een klusje die je niet zo snel zelf doet. Bij Bootzeil repareren wij ook tenten zodat ze weer als nieuw zijn.

tent-raam-vervangen

 

Kwaliteit

Wij werken met de hoogst kwalitatieve materialen in eigen werkplaats. Doordat materialen bij ons op voorraad zijn kunnen we reparaties snel doorvoeren.

Reparatie opgeven

Op onze site kunt u eenvoudig aangeven wat er precies gemaakt moet worden. Moet de nok worden vervangen, een rits gerepareerd, een ruit vervangen of juist die scheur hersteld worden. Het kan allemaal.

Service

Ook kunt u ervoor kiezen om de tent bij ons in Haarlem te brengen en te halen. Mocht dit toch iets te ver weg zijn dan kunt u de tent ook naar ons toesturen of wij halen ‘m voor u op. Wij repareren de tent en sturen deze weer vervolgens naar u toe. Met twee jaar garantie. Klaar voor de volgende vakantie!

doorstikken-bootzeil-tent