Wat een aanbeveling

  • Geplaatst op
  • Door Anita Kwakman
Wat een aanbeveling

Natuurlijk doen wij ons werk niet om complimenten te krijgen. Maar wat zijn we er elke keer toch weer blij mee. Voor ons als team een bevestiging dat we ons werk goed doen en een extra stimulans om elke keer weer beter te worden.
En dat we op Trusted Shops worden beoordeeld met een 4.65 (van de 5…) vinden we natuurlijk alleen maar top.

Natuurlijk doen wij ons werk niet om complimenten te krijgen. Maar wat zijn we er elke keer toch weer blij mee. Voor ons als team een bevestiging dat we ons werk goed doen en een extra stimulans om elke keer weer beter te worden. En dat we op Trusted Shops worden beoordeeld met een 4.65 (van de 5…) vinden we natuurlijk alleen maar top.

Aanbeveling

‘Ik beveel ze iedereen aan die kwaliteit zoekt. Zondag besteld en donderdag al in huis’.

Wij vinden het erg belangrijk om producten van een hoge kwaliteit te leveren én daarbij te zorgen dat we snel kunnen leveren. Binnen Bootzeil blijven we dan ook continue werken aan de innovatie van de producten.

Grondige reiniging

‘Bootzeil reinigt zeer grondig en mooi. Mijn zeil is weer echt als nieuw’.

Uw tent of dekzeil kunt u bij Bootzeil laten reinigen en impregneren. Wij beschikken over een speciaal basin waar het zeil in geweekt wordt zonder dat het materiaal krimpt. Met de hand wordt het vervolgens nabehandeld, om zo te zorgen voor een vlekkeloze kap.

ShapeX

‘De ShapeX voor sloepen is echt een super makkelijk dekzeil’.

Ons paradepaardje qua materiaal, dat uit verschillende lagen bestaat. Enorm sterk en licht van gewicht. Ideaal om uw boot mee af te schermen, voor zowel zomer als winter. Dit doek wordt voor 80% in onze werkplaats gemaakt, de resterende 20% kunt u op locatie zelf doen (of door onze installateurs laten doen).

Online bestellen eng?

‘Het was even spannend om een zeil op maat via internet te bestellen maar het is echt een eitje. De website is heel overzichtelijk en alles spreekt voor zich. Het zeil is binnen en zit als gegoten. Hier gaan we nog jaren plezier mee hebben’.

Eenvoudig bestellen, op maat leveren, een hoge kwaliteit én betaalbaar; dat zijn voor ons de vier pijlers. Kijk vooral even op onze site voor al onze mogelijkheden.

is-dit-een-grap

trusted-shops