Oké, nog even dan...

  • Geplaatst op
  • Door Anita Kwakman
Oké, nog even dan...

Kinderen zijn vrij én het is mooi weer. Tja, dan is het toch een idee om de zandbak weer even tevoorschijn te halen. Hoop dat u een goede bescherming heeft voor de zandbak zodat u nu niet met nat zand zit en allemaal vuil erin. Het voordeel van een goed afdekzeil is dat u deze binnen no-time plaatst en ook, zoals met deze mooie dagen, er zo weer vanaf heeft gehaald.

Kinderen zijn vrij én het is mooi weer. Tja, dan is het toch een idee om de zandbak weer even tevoorschijn te halen. Hoop dat u een goede bescherming heeft voor de zandbak zodat u nu niet met nat zand zit, poep en plas van de katten uit de buurt en ander vuil erin. Het voordeel van een goed afdekzeil is dat u deze binnen no-time plaatst en ook, zoals met deze mooie dagen, er zo weer vanaf heeft gehaald.

Bestellen is heel eenvoudig

Via onze site geeft u de maten door van de zandbak. Lengte, breedte en hoogte. Houd u er bij het meten van de hoogte even rekening mee dat u dit doet zo’n vijf centimeter vanaf de grond. Dit zorgt voor een goede ventilatie van de zandbak en gaat ook slijtage tegen.

Keuzes, keuzes, keuzes

Bij ons kunt u de keuze maken uit verschillende soorten doeken. Gaasdoek wat ademend is, maar niet waterdicht. Dus alleen handig wanneer de zandbak geen bodem heeft. Het vocht kan dan doorsijpelen naar de grond en u heeft tegelijkertijd een goede ventilatie. Of u kunt kiezen voor Endurance+, een lichtgewicht PVC materiaal en top-of-the-bill. Het materiaal is duurzamer dan polyester of acryl en oersterk. Maar u kunt ook gaan voor een polyester doek, volledig waterdicht door een klein laagje PVC. Het is sterk en zeer licht. Of wat te denken van acryl. Geïmpregneerd doek waardoor vuil geen kans heeft om te hechten, daarnaast is dit doek ook rot- en schimmelwerend. Of ten slotte heeft u nog de keus uit WeatherMax. Doek met een zeer luxe uitstraling en zo’n zes keer sterkere scheurweerstand in vergelijking tot acryl. Deze is ook geschikt wanneer de zandbak onder een afdak staat, de stof is namelijk niet waterdicht.

Kleuren

En om het keuzeproces nóg makkelijker voor u te maken kunt u ook nog kiezen uit diverse verschillende kleuren. Mooi matching met de rest van het tuinmeubilair. Deze kunnen overigens ook worden voorzien van een mooi passende dekhoes.

Merken

Bootzeil maakt hoezen voor alle bekende zandbak merken. Denk aan Injusa zandbak, Wickey Flip, Swingking, EXIT, Colombus, Fatmoose, Ella, Little Tikes, Bear County, Step2, BIG, Klauterkabouter, Plum, Kidkraft en VKT. Het is geen probleem voor Bootzeil om de hoezen te maken. U vult zelf de gewenste maten in en Bootzeil maakt de hoes, met de hand in onze werkplaats in Haarlem.

zandbak

tegeltjes-website