Zonnedoek, schaduwdoek en zonnezeil

  • Geplaatst op
  • Door admin admin
Zonnedoek, schaduwdoek en zonnezeil

Bootzeil introduceert nu het zonnedoek. Deze bevat een nieuwe, innovatieve techniek! zonnezeil, schaduwdoek, schaduwnet, schaduwgordijn, luifel, sunshade, harmonicadoek, wavesail, kookaburra, sunsails

Zonbescherming

 

Nieuwe innovaties in 2017

Zo introduceert Bootzeil bijvoorbeeld de Automatic Sunroller.

Dit is een schaduwdoek die een vervanger kan zijn van een parasol of een overkapping. Bij een parasol blijft je altijd last hebben van een lelijke voet of paal in je tuin en een overkapping kan een duur grapje zijn voor die schaarse Nederlandse zomerdagen. Met een zonnedoek kan je toch blijven genieten van je privacy, zonder dat het ouderwets of duur hoeft te zijn.

Andere benamingen zijn onder andere: ‘’zonnezeil, schaduwdoek, schaduwnet, schaduwgordijn, luifel, sunshade, harmonicadoek, wavesail, kookaburra, sunsails’’ en nog veel meer.

 

Nieuw: de Automatic Sunroller

De zonnedoeken van Bootzeil zijn sneller geleverd en voordeliger dan bij andere webshops. Voor de verandering zit er geen mechanisme in tegen een hoge prijs, maar een handige goedkopere techniek, genaamd de Automatic Sunroller. Het doek wordt namelijk uitgerold door aan een touwtje te trekken en ingerold door het touwtje te laten vieren. Met deze snelle, goedkope en handige manier kunt u in enkele seconde heerlijk in de schaduw in uw tuin zitten.

Hier kunt u het mechanisme beter bekijken.

 

 

Zonnedoek techniek automatic sunrollerZonnedoek techniek automatic sunroller 2

Materiaal

Het materiaal waarvan de schaduwdoeken zijn gemaakt, is gaasdoek. Dit houdt 86% van de UV stralen tegen. Dit materiaal is de ideale bescherming tegen de zon, opwarming van uw terras en vuil, zoals bladeren en vogelpoep. Het gaasdoek is ademend, duurzaam, licht van gewicht en sterk.

 

gaasdoek materiaal voor zonnedoek zonnezeil schaduwdoek luifel

Let op: het materiaal is niet waterdicht!

Hier kunt u een gratis sample aanvragen om de stof en de kleuren beter te bekijken

 

Inmeten

Het materiaal wordt op maat geleverd. Als u bijvoorbeeld het zonnedoek wil spannen tussen een gevel, een hek en uw huis, dan moet u de afstanden tussen deze drie onderwerpen opmeten. Deze maten kunt op de site invullen, elke zijde wordt aangegeven met de letters uit het alfabet. Zo kunt u de instructies goed opvolgen en makkelijk bestellen. Bootzeil zorgt voor de rest!

opmeten tuin voor een driehoek schaduwdoek zonnezeil sunshade luifel

 

Productie

De productie van dit product vindt plaats in Haarlem. De doeken worden handgemaakt met Nederlandse kwaliteit en service. Zo heeft u als klant 2 jaar garantie en zelfs daarna blijft het team van Bootzeil voor u klaar staan.

eiganeren bootzeil Haarlem handgemaakt nederlands kwaliteit

 

 

Prijs

De eindprijs is geheel afhankelijk van de maten die u nodig heeft.

voorbeeld opmeten schaduwdoek instructies zonnezeil zonnedoek

Dit driehoekige zonnedoek van 2.8 meter bij 2 meter, kost €68,52. Hier kunt u het driehoekige zonnedoek beter bekijken en bestellen.

 

opmeten voorbeeld vierkant schaduwdoek kwaliteit handgemaakt instructies zonnedoek sunshade zonnezeil

Dit vierkante zonnedoek van 3.54 meter bij 3 meter, kost €99,03. Vanaf €99, - betaalt u geen verzendkosten. Hier kunt u het vierkante zonnedoek beter bekijken en bestellen.

 

Bestellen

De doeken kunt u gemakkelijk op maat bestellen via de site. Op de site kunt u heel gemakkelijk de instructies opvolgen om op te meten hoe groot de zonnedoeken moeten zijn.

 

Flexibiliteit

Dit zonnedoek is op vele manieren te gebruiken. Zo is het niet alleen een zonnedoek, maar kan het ook dienen als een windscherm, zandbakhoes en een hoes voor een aanhanger. Het doek is oersterk en is verkrijgbaar in meerdere kleuren, namelijk ivoor/crème, zilver en antraciet.

U heeft ook nog de keuze tussen een strak zonnedoek of een harmonicadoek, geheel afhangend van de stijl die bij u past. Het strakke doek kan worden geleverd in een vierkante vorm of een driehoek. Hier kunt u alle verschillende zonnedoeken zien.

 

 

Zonnedoek (vierkant en driehoek)

strak zonnedoek vierkant driehoek zonnzeil sunshade luifel schaduwdoek

 

 

Harmonicadoek

harmonicadoek bestellen in elkaar zetten instructies zonnezeil zonnedoek schaduwdoek

 

Waarom Bootzeil?

Bootzeil is de grootste zeilenmaker op de Europese markt als het gaat om bootzeilen, afdekzeilen en hoezen. Dit zegt al wat over de kwaliteit van de doeken. Bootzeil heeft er echt verstand van en staat graag voor u klaar. Kom gerust een keer langs op de Ingenieur Lelyweg 44 in Haarlem voor een kopje koffie of neem contact op met een van onze werknemers.

pand bootzeil Haarlem zeilen doeken kwaliteit handgemaakt zeilmakerij doeken hoezen alles

Andere leveranciers zijn onder andere: ‘’Nesling Coolfit, Primrose, Zonz en Verasol’’.