Professional

Pagina 1 van 2

Bootzeil B2B, Wij maken voor vele bedrijven afdekoplossingen. Elk dekzeil wordt met zorg gemaakt en ontworpen. Ook kunnen wij de hoezen in serieproductie voor u maken. Wij hebben ook vele standaardvormen op de site staan die veelal de lading dekken. Onze zeilmakers zijn dagelijks bezig in de zeilmakerij om de producten te ontwerpen en te produceren.


Meer weten over de hoezen voor de professional of hoe deze website werkt? Kijk dan hier
Mocht u nou op zoek zijn naar een geheel eigen type zeildoek voor een speciale toepassing, dan bent u bij ons ook zeker van harte welkom. Graag zelfs, want we houden van een uitdaging en denken met alle plezier mee met oplossingen voor nieuwe prototypes. Ons innovatieve team staat voor u klaar.


Zoals wat dan?


Zelf weet u natuurlijk het beste wat u wilt. Maar om een indruk te geven van prototypes die we op speciaal verzoek hebben gemaakt hierbij wat mogelijkheden op een rijtje.


➢ de boarding van een schaatsbaan


➢ een hoes voor een parkeermeter


➢ speciale tassen voor de brandweer


➢ een dekzeil voor een boot waar al een frame voor is


➢ etc. etc.


U bedenkt, wij maken


En dat vinden we ongelooflijk leuk om te doen. En eigenlijk gaat het heel simpel en snel. Download op onze site het formulier ‘creëer uw eigen ontwerp’. Maak een foto/scan van uw tekening en stuur alles naar ons toe. Wij controleren alle documenten en geven u een offerte. Na de betaling kunt u binnen circa 6 werkdagen het product thuis ontvangen. That’s it. En mocht u vragen hebben, u kunt ons natuurlijk ook altijd even bellen. Wij zijn alle dagen van de week bereikbaar via 023 521 96 92.


Mét keuze kleur en materiaal


Wij leveren enkel duurzame materialen maar daar is ook nog keuze in. Op de site kunt u het gewenste materiaal aangeven en ook welke kleur. Twijfelt u over de keuze van het materiaal en de juiste kleur, vraag dan vooral even een sample bij ons op. Dan kunt u hier nog even rustig naar kijken.


Nederlands fabricaat


Wij hebben onze werkplaats in Haarlem. Daar wordt ook alles gemaakt. Echt Nederlands fabricaat dus. Door gecertificeerd personeel en alleen met de beste materialen. Wist u trouwens ook dat wij in de Benelux de grootste leverancier zijn van alle mogelijke dekzeilen. Snel én betaalbaar. Wilt u eens een kijkje komen nemen en eventuele wensen bespreken dan bent u uiteraard ook welkom. Wij zijn gevestigd op de Ingenieur Lelyweg 44 in Haarlem.


idee-bootzeil


samples
Het bestellen van uw dekzeil, het laten reinigen of impregneren van uw zeilen of tent, het maken van een afspraak voor reparaties of het bestellen van onderdelen; bij Bootzeil gaat dat allemaal heel simpel met een paar muisklikken. En dat alles op de door u gewenste maat.


Unieke werkwijze


Bij ons zijn productie en de logistiek perfect op elkaar afgestemd. Daardoor is het mogelijk om veel keuzes te maken en toch snel een reservering online te kunnen maken. Het maatwerk wordt daarbij versmolten met serieproductie. Waarbij de prijs uiteraard een belangrijk onderdeel is van het hele proces. En deze is echt concurrerend.


Blijven innoveren


Wij luisteren naar onze klanten en de wensen die ze hebben. Deze input gebruiken wij om continue te blijven innoveren en onze dienstverlening aan te passen waar nodig. Dat zorgt ervoor dat we al jarenlang dé grootste leverancier zijn binnen de EU op het gebied van dekzeilen.


6 muisklikken


Bestellen via Bootzeil.nl kost u maar 6 muisklikken.


➢ bezoek bootzeil.nl


➢ maak uw keuze uit de maatproducten


➢ voor de afmetingen in


➢ stel uw product samen


➢ betalen


➢ levering binnen 5 werkdagen


Digitaal maar toch persoonlijk


Natuurlijk is het fijn als een en ander digitaal goed is ingesteld. Dat zorgt voor snelle leveringen voor een goede prijs. Maar het menselijke vinden wij ook zo belangrijk. Daarom bent u altijd van harte welkom in onze werkplaats op de Ingenieur Lelyweg 44 2031 CD Haarlem. Of u kunt ons altijd even bellen via 023 521 96 92. Zonder bandjes of wachtrijen, we nemen gewoon de telefoon voor u op.


Doeken en doeken


Er zijn vele soorten doeken te krijgen via Bootzeil. Denk aan uw dekzeil voor de boot, maar ook hoezen voor tuinmeubilair, voor de BBQ, voor industriële toepassingen en bijvoorbeeld ook zonnedoeken.


bootzeil-kantoor


bootzeil-kantoor
Met zo’n 15 man zijn wij elke dag hard aan het werk om alle dekzeilen en hoezen in de Benelux te leveren. Allemaal op maat, met de hand gemaakt. Door ons innovatieve systeem is het mogelijk om dit op een betaalbare en snelle manier te doen. En daar zijn onze klanten erg blij mee, getuige de vele positieve respons die wij krijgen. We worden dan ook met een 4.65 beoordeeld als uitstekend op Trusted Shops! En daar zijn we best trots op…


Aanbeveling


‘Ik beveel ze iedereen aan die kwaliteit zoekt. Zondag besteld en donderdag al in huis’.


Wij vinden het erg belangrijk om producten van een hoge kwaliteit te leveren én daarbij te zorgen dat we snel kunnen leveren. Binnen Bootzeil blijven we dan ook continue werken aan de innovatie van de producten.


Grondige reiniging


‘Bootzeil reinigt zeer grondig en mooi. Mijn zeil is weer echt als nieuw’.


Uw tent of dekzeil kunt u bij Bootzeil laten reinigen en impregneren. Wij beschikken over een speciaal bassin waar het zeil in geweekt wordt zonder dat het materiaal krimpt. Met de hand wordt het vervolgens nabehandeld, om zo te zorgen voor een vlekkeloze kap.


ShapeX


‘De ShapeX voor sloepen is echt een super makkelijk dekzeil’.


Ons paradepaardje qua materiaal, dat uit verschillende lagen bestaat. Enorm sterk en licht van gewicht. Ideaal om uw boot mee af te schermen, voor zowel zomer als winter. Dit doek wordt voor 80% in onze werkplaats gemaakt, de resterende 20% kunt u op locatie zelf doen (of door onze installateurs laten doen).


Online bestellen eng?


‘Het was even spannend om een zeil op maat via internet te bestellen maar het is echt een eitje. De website is heel overzichtelijk en alles spreekt voor zich. Het zeil is binnen en zit als gegoten. Hier gaan we nog jaren plezier mee hebben’.


Eenvoudig bestellen, op maat leveren, een hoge kwaliteit én betaalbaar; dat zijn voor ons de vier pijlers.


Kijk vooral even op onze site voor al onze mogelijkheden.


quote-bootzeil


bestelling-quote


friesland-quote
Bootzeil is een oerhollands merk. Opgericht in 2007 en inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers van maatwerk doeken. En dat wereldwijd. En dat is iets waar wij natuurlijk ontzettend trots op zijn. Vanuit onze werkplaats in de Waarderpolder in Haarlem worden alle doeken op maat gemaakt. Omdat we alle materialen in huis hebben kunnen we snel én betaalbaar leveren, waar ook ter wereld.


Dit kan anders…


Bij het zoeken naar een dekzeil in 2007 kwamen we erachter dat dit best lastig te vinden was. Enorm hoge prijzen én lange levertijden, dat moest goedkoper en sneller kunnen. En dat bleek waar te zijn. In minder dan tien jaar tijd werden wij marktleider in de levering van dekzeilen in de Benelux. Ons onderscheid: de doeken moesten op maat, van de allerbeste materialen, supersnel geleverd en ook nog eens makkelijk te bestellen voor de klant via de site.


Innovatie


We zijn één van de snelstgroeiende bedrijven in Nederland en dat lukt ons door continue te blijven vernieuwen. Door slimmere oplossingen te blijven bedenken waar u van profiteert, zowel in geld als in kwaliteit. Ontwikkeling staat bij ons hoog op onze prioriteitenlijst.


Uitdagingen


Een uitdaging gaan wij zeker niet uit de weg. Door jarenlange ervaring hebben wij inmiddels veel maten kunnen standaardiseren zodat wij razendsnel kunnen leveren. Heeft u afwijkende materialen die een hoes nodig hebben, geef die dan zeker aan ons door. Wij verzekeren u ook hiervoor een vlotte en mooi passende oplossing.


Bestel direct online


Hoe handig is het dat u alle spullen gewoon online, vanuit de luie stoel, bij ons kunt bestellen. Twijfelt u over kleur of materiaal, bestel dan eerst even een kleurensample, net zo makkelijk. En nadat u uw wensen via onze site heeft aangegeven zorgen wij ervoor dat u binnen vijf werkdagen uw gewenste doek in huis heeft. Komt u toch liever zelf even langs dan bent u uiteraard van harte welkom op een van onze verkooppunten. Ons centrale verkoopkantoor is gevestigd in Haarlem, aan de Ir. Lelyweg 44. Maar op meerdere plekken in Nederland kunt u informatie krijgen, uw doeken bestellen, brengen of halen. Deze verkooppunten zijn te vinden in Amsterdam, Leiden, Loosdrecht, Friesland en Zeeland. Kijk hier voor alle contactgegevens.


Even wat cijfers


30.000 dekzeilen voor boten


35.000 tuinhoezen


5.000 industriehoezen


4.000 zonnedoeken


3.000 BBQ hoezen


1.300 maatkussens


8 patenten


40 nieuwe producten per jaar


 


bootzeil-pand


is-dit-een-grap-tegeltje