Strandtenten - paviljoens

Alles voor een perfect strandpaviljoen of strandtent? Wij begrijpen uw vraag. Daarom bieden wij oplossingen voor goede kwaliteit zonneschermen, windschermen, schaduwdoeken & luifels. Ons maatwerk en snelle levering maakt het zo makkelijk mogelijk om het horecaseizoen optimaal te benutten.

Wij kunnen ook ritsen vervangen of doek en gaas repareren, met onze reparatieservice. Door onze jaren lange ervaring snappen wij uw wensen!

Reinigen en impregneren van kussens en ander textiel kunnen wij voor u uit handen nemen. Vogelpoep, vuil en schimmel halen wij voor u uit uw kussens, doeken, tenten en zeilen.

Wij leveren veel producten aan cafés restaurants, evenementen, strandtenten, strandpaviljoens en andere horeca. Wordt eenvoudig partner van bootzeil en koop gemakkelijk met korting bij ons in. bel 0031(0)23 521 9692 Wij staan voor u klaar. Geeft u speciale wensen of afwijkende ideeën. Wij denken altijd met onze klanten mee voor een betaalbare, duurzame en sjieke oplossing.


Meer weten over de hoezen voor strandtenten, strandpaviljoens of hoe deze website werkt? Kijk dan hierIn de bovenstaande pagina kunt u verschillende afdek oplossingen / hoezen vinden. Kies de hoes die u het meest aanspreekt. Hierna komt u op de productpagina, hier kunt u aangeven wat uw wensen zijn omtrent het afdekzeil. Hier kunt u verschillende dingen aangeven omtrent uw hoes. Denk bijvoorbeeld aan het type doek of zeil of de afwerking van de hoes.
TIP: Wanneer u vragen heeft over de product pagina, ga dan met uw muis over het oranje rondje met vraagteken erin of klik op 'Meer informatie'. Hiernaast het oranje rondje waar je meer informatie kunt zien. vraagteken voor meer informatie


Alles voor een perfect strandpaviljoen of strandtent? Wij begrijpen uw vraag. Daarom bieden wij oplossingen voor goede kwaliteit zonneschermen, windschermen, schaduwdoeken & luifels. Ons maatwerk en snelle levering maakt het zo makkelijk mogelijk om het horecaseizoen optimaal te benutten.

Wij kunnen ook ritsen vervangen of doek en gaas repareren, met onze reparatieservice. Door onze jaren lange ervaring snappen wij uw wensen!

Reinigen en impregneren van kussens en ander textiel kunnen wij voor u uit handen nemen. Vogelpoep, vuil en schimmel halen wij voor u uit uw kussens, doeken, tenten en zeilen.

Wij leveren veel producten aan cafés restaurants, evenementen, strandtenten, strandpaviljoens en andere horeca. Wordt eenvoudig partner van bootzeil en koop gemakkelijk met korting bij ons in. bel 0031(0)23 521 9692 Wij staan voor u klaar. Geeft u speciale wensen of afwijkende ideeën. Wij denken altijd met onze klanten mee voor een betaalbare, duurzame en sjieke oplossing.Soms staat een parasol gewoon in de weg en of is de afmeting gewoon net iets te klein om te zorgen voor een goede schaduw in de tuin. En een overkapping is vaak heel prijzig in verhouding met het aantal echt zonnige dagen hier in Nederland. Een perfect alternatief hiervoor is het zogeheten schaduwdoek of zonnedoek. Een op maat gemaakte doek die zorgt voor de ideale afscherming van de zon in de tuin.


UV straling


Onze doeken worden gemaakt van echt Nederlandse kwaliteit. Met de hand, in onze eigen studio in Haarlem. Met dit stukje vakwerk zijn we overigens ook de grootste leverancier van schaduwdoeken in Europa, iets waar we best trots op zijn. En wist u dat onze doeken tot wel 86% van de UV-straling tegenhouden, toch handig om te weten.


En uiteraard op maat


Zo belangrijk dat een schaduwdoek keurig op maat in de tuin wordt bevestigd. Precies voor het gedeelte dat u wilt afschermen. Als u het schaduwdoek bijvoorbeeld wilt spannen tussen een gevel, een hek en uw huis, dan kunt u de afstanden tussen deze drie opmeten met een extra 20 cm. speling zodat het doek goed gespannen kan worden. Een tip: het makkelijkste is als u de maten opneemt op de grond in plaats dus denkbeeldig in de lucht, dat werkt een stuk handiger. De maten kunt u heel eenvoudig op onze site invullen. Daar vindt u ook de precieze instructie zodat dit eigenlijk niet fout kan gaan.


En mocht er iets aan de hand zijn, wij werken met de PAST ALTIJD GARANTIE. Dat is voor ons de service met een hoofdletter S.


Vormen, soorten, maten


Een schaduwdoek is er uiteraard in vele maten en soorten. Dus of u nu een driehoekvormige wilt, een zeshoekige of een hoekvormig vlak, alles is mogelijk. Alle doeken worden geheel omzoomd voor een goede versteviging en afgewerkt met ogen in de hoeken. Deze ogen zijn van RVS met een diameter van 1,5 cm.


Niet alleen voor de zon


Natuurlijk hoeft het doek niet alleen ter bescherming van de zon te dienen. Maar ook bijvoorbeeld als windscherm, zandbakhoes of een hoes voor een aanhanger. Geef uw wensen aan en wij zorgen ervoor dat alles binnen vijf dagen thuis wordt afgeleverd.


Niet voor één naam te vangen


Er zijn veel namen te vinden voor het schaduwdoek. Wat dacht u van: zonnedoek, zonnezeil, schaduwnet, schaduwgordijn, luifel, sunshade, harmonicadoek, wavesail, kookaburra, sunsails etc. etc.


zonnedoek-harmonicadoek


pergola-harmonicadoek


trapezium-schaduwdoek


meten-schaduwdoek
Bootzeil is de grootste leverancier van dekzeilen op maat in Nederland. We leveren onze producten niet alleen in Nederland maar wereldwijd. Met continue innovatie zorgen wij ervoor dat de kwaliteit top blijft met een levenslange service.


Als partner van Bootzeil geven we u de mogelijkheid om onze producten ook te verkopen en te installeren. Ideaal als u actief bent in de watersport, een bedrijf heeft en uw assortiment wilt uitbreiden.  


Assortiment


Naast onze bekende dekzeilen voor boten leveren wij ook afdekoplossingen voor banken, buitenkeukens, barbecues etc. Alles keurig op maat met de nodige informatie en instructies. En uiteraard zijn wij ook altijd beschikbaar voor gewenste service en het beantwoorden van vragen.


Korting


Wij leveren onze partners alle producten met 15% korting.


Onze partners


Wij werken inmiddels samen met OneQ, Heineken, Unique Boat Design, Talpa, Rubberboot Holland, Orange Yachting, Novi Marine, MoNo Sails, Koffietijd, Justmarine, Dutch Bros Smokers en Altena Aqua.


Voordelen op een rijtje


  • voordelige inkoopprijzen met 15% korting

  • eigen logo/branding op de hoezen

  • interessante installatietarieven

  • compleet assortiment

  • u hoeft geen voorraad aan te houden, dat doen wij voor u

  • ondersteuning door ervaren medewerkers

  • mogelijkheid tot exclusiviteit in een bepaalde regio

 


Meer weten?


Kijk op onze site voor meer informatie. Maar natuurlijk kunt u ons ook direct bereiken via [email protected] of via 0031 (0)23 521 9692.

Als organisator van evenementen komt u veel op open plekken die moeten worden ingericht. Met tafels, stoelen, muziekinstallaties en podia. Als u dan een meerdaags evenement heeft dan is het natuurlijk belangrijk om alle spullen goed af te dekken. En wellicht heeft u ook nog extra schaduwdoeken of zonnedoeken nodig. Voor alle mogelijke afdekoplossingen en hoezen of zeilen voor piramide tenten kan Bootzeil u van dienst zijn.


Afdekken


Ook kan alle apparatuur en meubilair afgedekt worden. Op basis van de maten die u opgeeft worden deze 100% op maat gemaakt. Dat is handig en ziet er ook netjes uit. Geen loshangende zeilen meer die met een lang touw moeten worden vastgemaakt, maar keurig opgeruimd en klaar voor de volgende evenementdag. Denk qua afdekken bijvoorbeeld aan de bar met tap of kraan, parasols, tuinmeubilair, tuinkussens, BBQ, versterker of speakers, een zandbak. Kijk op onze site voor de vele mogelijkheden. En vindt u niet direct wat u zoekt, bel ons dan op 023 521 9692.


Alle maten


Voor alle soorten en maten zeildoeken kunt u bij ons terecht. Van een vierkant, een vijfhoek of zelfs een trapezium doek. Wij geven u aan hoe en welke maten u precies kunt doorgeven zodat we het juiste product aan u leveren.


Onbewerkt doek


Mocht u nou onbewerkt doek van de rol nodig hebben, dan kan dat ook. Dit doek is niet gestikt en er zitten geen zomen in. U geeft bij ons het aantal strekkende meters door. De breedte is afhankelijk van het type doek dat u kiest. Er is keuze uit Endurance+ grijs en zwart, UVX khaki/zand, Marina-Classic bordeaux, groen, blauw, grijs en zwart, Weather Max wit, blauw, beige, donker en licht grijs en Gaasdoek in het zilver, creme en antraciet. Twijfelt u over de keuze van het materiaal of de kleur? Bestel dan eerst even een sample, dan kunt u dat eerst rustig even bekijken.


event-afdekzeil

Alle kleine beetjes helpen. En bij Bootzeil vinden we het belangrijk om ook ons steentje bij te dragen aan een betere samenleving en dus na te denken over onze materialen en manieren van werken. Want wie met maatwerk spullen beschermt, zal toch ook de wereld moeten beschermen.


Stofresten


Met het werken met onze materialen is er altijd restmateriaal over. Daar ontkomen we niet aan. Maar hier doen we designers, mode ontwerpers en studenten voor de Mode Vakschool altijd weer een groot plezier mee.


Samples


Bij ons kunt u samples bestellen om de juiste kleur te kunnen kiezen of de verschillende materialen te voelen en te zien. Deze worden sinds kort keurig bevestigd op een karton van Bootzeil door mensen uit de sociale werkplaats van de gevangenis.


Hoogste EU norm


Sinds 2015 werken wij nog enkel met materialen die voldoen aan de hoogste EU normen. Binnen onze innovatieve maatstaven was dat nog niet eens zo een grote switch voor ons. Maar wel een belangrijke…


Recycle


Voor de transport van onze materialen worden veel kartonnen dozen gebruikt. Hoe eenvoudig is de keus geweest om deze te recyclen. Dat doen we natuurlijk dus ook gewoon.


Papierloos


Nog niet 100% maar we zijn al goed op weg om zoveel mogelijk papierloos te werken. Dit blijft voor ons een continue zoektocht om het nog beter te krijgen en uiteindelijk naar de 100% te komen.


Als één van de snelgroeiende bedrijven van Nederland vinden we dat we ook een voorbeeldfunctie hebben op het vlak van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. We blijven ons dus continue verbeteren. Mocht u daar nog extra ideeën voor hebben, wij staan er altijd voor open. Bel ons op 023 51 96 92 of kijk op onze website www.bootzeil.nl.


duurzaam-bootzeil
Het wordt natter en het wordt kouder, de winter komt eraan. De tijd om heerlijk buiten te genieten van een barbecue en de haard aan is voorbij. Al het meubilair kan weer worden schoongemaakt en opgeslagen voor het nieuwe jaar. De loungebank wordt meestal niet opgeslagen in de schuur, maar deze wilt u natuurlijk wel goed beschermen. Bootzeil levert hoezen die uw meubilair volledig beschermen tegen nattigheid en wind.


Voor iedereen een eigen hoes


Er zijn vele maten en soorten loungebanken, daar past dan toch geen standaard hoesje overheen toch? Vaak worden deze met touwen vastgezet, maar dat klappert en staat ook gewoon niet netjes afgewerkt. Bij Bootzeil leveren wij hoezen voor elk gewenst formaat. U heeft dus te allen tijde een mooi passende hoes voor uw eigen loungebank. Zelfs voor heel afwijkende maten!


Heel simpel


Het werkt heel eenvoudig. Ga naar onze site en maak de keus uit de vorm loungebank. We hanteren wel 16 verschillende typen, met of zonder een hoek, voor twee of meer personen, uw type vindt u vast terug. Geef de maten door op de site. Hoe u dat precies doet ziet u in de video hieronder.


 


 


Materiaal


Na het opmeten en het invoeren op de site kunt u de keuze maken uit het materiaal en de gewenste kleur. Belangrijke verschillen zijn de mate van waterdichtheid en uitstraling van het materiaal. Er is voor ieder wat wils.


Past Altijd Garantie


Wij leveren overigens volgens de Past Altijd Garantie. Bij een verkeerde maatvoering passen wij de hoes aan, of maken wij een geheel nieuwe hoes. Wij zorgen ervoor dat de hoes perfect past! Kijk hiervoor wel altijd even naar onze algemene voorwaarden.


En meer…


De hoezen zijn niet alleen geschikt voor de loungebank, maar zeker ook voor uw buitenkeuken, stoelen, bbq, parasol en bijvoorbeeld zwembad.


loungebank-bootzeil
Het bestellen van uw dekzeil, het laten reinigen of impregneren van uw zeilen of tent, het maken van een afspraak voor reparaties of het bestellen van onderdelen; bij Bootzeil gaat dat allemaal heel simpel met een paar muisklikken. En dat alles op de door u gewenste maat.


Unieke werkwijze


Bij ons zijn productie en de logistiek perfect op elkaar afgestemd. Daardoor is het mogelijk om veel keuzes te maken en toch snel een reservering online te kunnen maken. Het maatwerk wordt daarbij versmolten met serieproductie. Waarbij de prijs uiteraard een belangrijk onderdeel is van het hele proces. En deze is echt concurrerend.


Blijven innoveren


Wij luisteren naar onze klanten en de wensen die ze hebben. Deze input gebruiken wij om continue te blijven innoveren en onze dienstverlening aan te passen waar nodig. Dat zorgt ervoor dat we al jarenlang dé grootste leverancier zijn binnen de EU op het gebied van dekzeilen.


6 muisklikken


Bestellen via Bootzeil.nl kost u maar 6 muisklikken.


➢ bezoek bootzeil.nl


➢ maak uw keuze uit de maatproducten


➢ voor de afmetingen in


➢ stel uw product samen


➢ betalen


➢ levering binnen 5 werkdagen


Digitaal maar toch persoonlijk


Natuurlijk is het fijn als een en ander digitaal goed is ingesteld. Dat zorgt voor snelle leveringen voor een goede prijs. Maar het menselijke vinden wij ook zo belangrijk. Daarom bent u altijd van harte welkom in onze werkplaats op de Ingenieur Lelyweg 44 2031 CD Haarlem. Of u kunt ons altijd even bellen via 023 521 96 92. Zonder bandjes of wachtrijen, we nemen gewoon de telefoon voor u op.


Doeken en doeken


Er zijn vele soorten doeken te krijgen via Bootzeil. Denk aan uw dekzeil voor de boot, maar ook hoezen voor tuinmeubilair, voor de BBQ, voor industriële toepassingen en bijvoorbeeld ook zonnedoeken.


bootzeil-kantoor


bootzeil-kantoor
Met zo’n 15 man zijn wij elke dag hard aan het werk om alle dekzeilen en hoezen in de Benelux te leveren. Allemaal op maat, met de hand gemaakt. Door ons innovatieve systeem is het mogelijk om dit op een betaalbare en snelle manier te doen. En daar zijn onze klanten erg blij mee, getuige de vele positieve respons die wij krijgen. We worden dan ook met een 4.65 beoordeeld als uitstekend op Trusted Shops! En daar zijn we best trots op…


Aanbeveling


‘Ik beveel ze iedereen aan die kwaliteit zoekt. Zondag besteld en donderdag al in huis’.


Wij vinden het erg belangrijk om producten van een hoge kwaliteit te leveren én daarbij te zorgen dat we snel kunnen leveren. Binnen Bootzeil blijven we dan ook continue werken aan de innovatie van de producten.


Grondige reiniging


‘Bootzeil reinigt zeer grondig en mooi. Mijn zeil is weer echt als nieuw’.


Uw tent of dekzeil kunt u bij Bootzeil laten reinigen en impregneren. Wij beschikken over een speciaal bassin waar het zeil in geweekt wordt zonder dat het materiaal krimpt. Met de hand wordt het vervolgens nabehandeld, om zo te zorgen voor een vlekkeloze kap.


ShapeX


‘De ShapeX voor sloepen is echt een super makkelijk dekzeil’.


Ons paradepaardje qua materiaal, dat uit verschillende lagen bestaat. Enorm sterk en licht van gewicht. Ideaal om uw boot mee af te schermen, voor zowel zomer als winter. Dit doek wordt voor 80% in onze werkplaats gemaakt, de resterende 20% kunt u op locatie zelf doen (of door onze installateurs laten doen).


Online bestellen eng?


‘Het was even spannend om een zeil op maat via internet te bestellen maar het is echt een eitje. De website is heel overzichtelijk en alles spreekt voor zich. Het zeil is binnen en zit als gegoten. Hier gaan we nog jaren plezier mee hebben’.


Eenvoudig bestellen, op maat leveren, een hoge kwaliteit én betaalbaar; dat zijn voor ons de vier pijlers.


Kijk vooral even op onze site voor al onze mogelijkheden.


quote-bootzeil


bestelling-quote


friesland-quote
Bootzeil is een oerhollands merk. Opgericht in 2007 en inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers van maatwerk doeken. En dat wereldwijd. En dat is iets waar wij natuurlijk ontzettend trots op zijn. Vanuit onze werkplaats in de Waarderpolder in Haarlem worden alle doeken op maat gemaakt. Omdat we alle materialen in huis hebben kunnen we snel én betaalbaar leveren, waar ook ter wereld.


Dit kan anders…


Bij het zoeken naar een dekzeil in 2007 kwamen we erachter dat dit best lastig te vinden was. Enorm hoge prijzen én lange levertijden, dat moest goedkoper en sneller kunnen. En dat bleek waar te zijn. In minder dan tien jaar tijd werden wij marktleider in de levering van dekzeilen in de Benelux. Ons onderscheid: de doeken moesten op maat, van de allerbeste materialen, supersnel geleverd en ook nog eens makkelijk te bestellen voor de klant via de site.


Innovatie


We zijn één van de snelstgroeiende bedrijven in Nederland en dat lukt ons door continue te blijven vernieuwen. Door slimmere oplossingen te blijven bedenken waar u van profiteert, zowel in geld als in kwaliteit. Ontwikkeling staat bij ons hoog op onze prioriteitenlijst.


Uitdagingen


Een uitdaging gaan wij zeker niet uit de weg. Door jarenlange ervaring hebben wij inmiddels veel maten kunnen standaardiseren zodat wij razendsnel kunnen leveren. Heeft u afwijkende materialen die een hoes nodig hebben, geef die dan zeker aan ons door. Wij verzekeren u ook hiervoor een vlotte en mooi passende oplossing.


Bestel direct online


Hoe handig is het dat u alle spullen gewoon online, vanuit de luie stoel, bij ons kunt bestellen. Twijfelt u over kleur of materiaal, bestel dan eerst even een kleurensample, net zo makkelijk. En nadat u uw wensen via onze site heeft aangegeven zorgen wij ervoor dat u binnen vijf werkdagen uw gewenste doek in huis heeft. Komt u toch liever zelf even langs dan bent u uiteraard van harte welkom op een van onze verkooppunten. Ons centrale verkoopkantoor is gevestigd in Haarlem, aan de Ir. Lelyweg 44. Maar op meerdere plekken in Nederland kunt u informatie krijgen, uw doeken bestellen, brengen of halen. Deze verkooppunten zijn te vinden in Amsterdam, Leiden, Loosdrecht, Friesland en Zeeland. Kijk hier voor alle contactgegevens.


Even wat cijfers


30.000 dekzeilen voor boten


35.000 tuinhoezen


5.000 industriehoezen


4.000 zonnedoeken


3.000 BBQ hoezen


1.300 maatkussens


8 patenten


40 nieuwe producten per jaar


 


bootzeil-pand


is-dit-een-grap-tegeltje

 


Pagina 1 van 2
Alles voor een perfect strandpaviljoen of strandtent? Wij begrijpen uw vraag. Daarom bieden wij oplossingen voor goede kwaliteit zonneschermen, windschermen, schaduwdoeken & luifels. Ons maatwerk en snelle levering maakt het zo makkelijk mogelijk om het h